Finns så många söta skor

Ja det finns så många fina barnskor och man vill gärna köpa alla för att dom är så söta och det är något som verkligen är något som man vill att alla barn ska ha. I alla fall dom som står en nära och det är så lätt att man känner att man vill köpa ett par fina skor till sina barn och sina vänners barn.
Ja jag tycker att det är så fint med små sneakers det är något som man inte kan få nog av. Ja det är något som man vill köpa hella tiden.

Önskar dom finns i min storlek

Ja det finns skor som jag önskar fanns i min storlek, det är något som jag skulle vilja. För det finns så fina modeller och så fina färger som jag själv skulle vilja ha. Men det är inte alltid som det finns i en storlek som man vill. Men ibland så har jag lyckats köpa skor på barnavdelningen för att jag har små fötter. Och det är ju alltid lika kul för det är så mycket finare tycker jag.
Men det är inte alltid det går att köpa barnskor och då får man ju kolla på vuxenavdelningen för att hitta rätt storlek och det är ju helt ok att göra det.
Men barnskor är ju så söta och det är ju tur att man kan köpa dom till sina små barn och vänners barn. För det är så kul tycker jag.
Skulle behöva ett par nya sneakers, det är något som jag skulle behöva köpa. Det är något som man behöver ha flera av det tycker i alla fall min man. Och det är ju kul att kunna ha sneakers i olika stilar och färger och det är såklart väldigt bra och det är något so man vill ha fler av och det är ju toppen.